1

Hvad vil du lease?

bil, motorcykel eller andet?

2

Hvem og hvor længe?

Privat eller erhverv?
Hvor lang en periode?

3

Svartid 48 timer

Vi bestræber os på at svare inden 48 timer via din e-mail

Leasing af nye biler

Drømmer du også om duften af en ny lækker bil?

Det gør altid lidt ondt på pengepungen, hvis du skal købe en splinter ny bil til privaten eller virksomheden. Med leasing kan du få det hele til at køre rundt. Selv hvis du vil have en bil i en højere klasse kan du spare end del. Med andre ord, behøver man ikke være rig for at køre i en lækker bil. For at undgå at punge op med større beløber, kan du lease en bil og undgå de store udbetalinger. I gamle dage leasede man én bil, og var bundet til den ene bil, og hvis man ville af med den, skulle man i den forbindelse af med større summer penge. Dog ikke ligeså højt som at købe bilen. Disse aftaler findes stadig nogle steder. En privat fleksibel leasing af bil er lige præcis til dig som ønsker at være fleksibel med dine muligheder, uden at skulle binde dig til en masse penge fra start.

Ønsker du fleksibilitet

Fleksibel leasingsaftale til dig som netop vil have en ny bil UDEN at punge op med store beløber, men samtidig hvor du får mulighed for at udskifte din bil med en anden model eller et helt andet mærke allerede efter 2 år. På denne måde er du ikke bundet til én bil resten af livet.
Går du hen og bliver meget glad for bilen og alligevel overvejer at købe bilen ud af aftalen, kan du allerede efter 2 år, købe den helt fri.

5 fordele

Leasing af brugte biler

Leasing brugte biler

Tonsvis af brugte biler er klar til leasing

Udover at du sparer på leasing i forhold til høj udbetalinger, kan du nu spare meget mere med leasing af brugte biler.

Det er muligt at testkøre de fleste biler, så du ikke er i tvivl om valg af bil.

Fordelen med leasing af brugte biler, er at du kan ende med en ret god bil til næsten ingen penge.
Ekstra udstyr er ofte med i prisen, så du ikke skal punge ekstra op for det.
Send din forespørgsel og få 3 skarpe tilbud med det samme.

Vil gerne se priser på køb af brugt og ny biler, kan du trykker her og få tilbud med det samme – bilforhandlere

Er du ikke alene om beslutningen?

Uanset om det er en ny eller brugt bil, og din familien skal være med i beslutningen, kan beslutningsprocessen ved køb af bil godt vare lidt længere tid, før du reelt har en bil parkeret på din parkeringsplads. Derfor har du mulighed for testkørsel med familien. Skriv dette i dine ønsker, så det kan bookes fra start.

Leasing af bil - prøvetur

Bilferie?

Skal du ud og rejse i længere tid, med familien eller venner, har vi også mulighed for at give 3 tilbud for b.la
– 7 personers biler mm.
– små feriebiler

 

Korttids leasing af biler

Er du på udkig efter korttids leasing af bil, i eksempelvis 1 måned, 2 måneder, eller 1½ måned, så klarer vi også dette. Du kan indhente 3 gratis tilbud på dit præcise ønske.
En eftertragtet løsning til dig som ønsker endnu mere fleksibilitet.

Du kan ikke se skoven for bare træer med leasingaftaler

Der findes nemlig rigtig mange steder du kan lease i dag, og alt det med småt er ikke altid nem at gennemskue. Autoportalen har et kæmpe netværk af leasings firmaer som er nøje udvalgt for netop at sørge for at du får de bedste vilkår, og hvis der skulle være en bil som de ikke har, så henter de den gerne hjem til dig med en rabat, fordi du benytter dig af autoportalen.dk da vi netop har en forhandler aftale med vores partnere som sikrer dig den rabat. Derfor har du mulighed for at få vores professionelle tilbud på privat leasing af bil, med en af de bedste flex leasing bil aftaler i hele Danmark. Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på de bedst anbefalede steder du kan bruge allerede indenfor 48 timer.

★★★★★

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

Fornavn Efternavn

Google logo

Google

★★★★★

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

Fornavn Efternavn

Trustpilot logo

Trustpilot

★★★★★

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

Fornavn Efternavn

Facebook logo

Facebook

Leasing af Elbiler

Når vi taler fremtid, taler vi grøn energi. Går du op i naturen, og ønsker en el bil til din virksomhed eller privatbrug, kan du med fordel ansøge om elbiler her.

Selv hvis du skal bruge en hybrid, er du med til at gøre Danmark lidt grønnere. 

Mere bæredygtig kørsel er en fordel for mange mennesker, og ikke kun på din økonomien.

Slip for parkeringsbøder

Vidste du at du kan slippe for parkeringsbøder med en elbil, da det er gratis at parkere de fleste steder?

4 gode råd, før du leaser køretøjer

– Ulempen ved at lease en bil kan være at du skal kende dit kørselsbehov inden du underskriver leasingsaftalen.
For hvis du flytter adressen som ændrer dit kilometer forhold, kommer du til at betale ekstra for de ekstra kilometer du kører.
Ved at kende fremtiden bare en smule, kan gøre at du er forberedt på dit kilometerkørsel, og på den måde undgår du uforudsete regninger.
– Vi anbefaler også at du altid holder øje med restværdien, efter leasing periodens udløbsdato, som du kan undgå en ekstra regning med. Bliv derfor ikke fristed med en meget billig leasingsaftale.

Leasing til dig som ansat

Har du mulighed for at få en firmabil fra hvor du er ansat, kan du spare enorme summer, selvom du måske vælger at køre i en dyr bil.
Erhvervsbil til private betyder at det er virksomheden du er ansat i, som står for alle omkostningerne
via en erhvervsleasingen og hvis du også vil bruge den privat, vil du som ansat kun blive beskattet af fri bil.

Erhvervsleasing bil

Der er mange store fordele med flexleasing til erhverv, uanset om du vil lease en enkel bil, 2 biler eller 5 biler. Hvis du eksempelvis allerede har forskellige biler, men gerne vil have samme type bil til dine ansatte, kan du også dette. Det kunne også være du ønsker at samle din nuværende leasings aftaler ét sted. Kontakt os for en god B2B løsning.

Grøn energi med erhvervs elbiler

Går din virksomhed op i naturen, og ønsker en elbil til din virksomhed eller privatbrug til din ansatte, kan du med fordel indhente 3 tilbud på elbiler.
Så kan du sætte et flueben på grøn energi til din virksomhed, når du leaser en elbil.
Du er med til at gøre Danmark endnu grønnere.
En virksomhed som går op i bæredygtighed er ikke kun en fordel for mennesker, men også bedre for økonomien.
Slip også for parkeringsbøder med en elbil, da det er gratis at parkere.

Gode råd til virksomheder

Ændringer i dine kilometerforhold er en vigtig faktor. Hvis du ikke har en finansiel flexleasings aftale, skal du være opmærksom på dit kørselsbehov når du underskriver aftalen. Udfordringen ved ikke at have denne aftale er at du betaler ekstra for de ekstra kilometer du kører.

Hvis du eller din ansat køre mere end aftalt, kan du undgå uforudsete regninger, ved at kende fremtidens ændringer i kilometerforhold. Det kunne være hvis din virksomhedsadressen ændrer sig, eller hvis du skal køre nye ruter som du ikke har medberegnet i kilometerne.

Restværdien er en vigtig ting at holde øje med, da der findes leasingaftaler som lyder enormt billigt, men så modtager du en ekstra regning når leasingsaftalens periode udløber. Lad derfor ikke lokke dig af for billige priser.

Bilforhandler

Autolakering

Køreskoler

Serviceeftersyn

Indhent et tilbud