1

Hvad skal du have lakeret?

Om det er bil, varevogn eller motorcykel, så udfyld her
2

Hvem ejer køretøjet?

Udfyld din egne og køretøjets oplysninger som fx nummerpladen

3

Svartid 48 timer

Vi bestræber os på at svare inden 48 timer via din e-mail

Autolakering i Køge

Hos Autoportalen har vi en gigantisk portefølje af udbydere af autolakering i Køge.
Vi finder altid de bedste tilbud på omlakering og autolakering af kvalitet i dit område. Leder du efter autolakering i Køge, så læs videre nedenfor!

Billigste autolakering

Vi passer på dit budget

Det er vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Hvis dit køretøj derfor fx kræver at der bliver foretaget reparationer på ydersiden før lakeringen kan sættes i gang, vil du blive kontaktet inden reparationen sættes i værks. Således sikres du at der ikke kommer nogen uventet regning midt i processen.

Kontakt os i dag

Du kan trygt overlade researchen om hvilken autolakering i Køge du skal bruge til os, så finder vi det bedste firma til netop din situation. Lyder det interessant, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med 3 stærke og konkurrencedygtige tilbud på autolakering i Køge.

Kvalitet man kan forholde sig til

For at du skal føle dig sikker når du benytter vores service, har vi sat det som vores prioritet, kun at arbejde med de bedste af de bedste. Vi sørger af denne grund for kun at indgå partnerskab med de firmaer i Danmark, vi ved lever op til både vores og jeres høje forventninger. Alle vores samarbejdspartnere er derfor etablerede firmaer med flere års erfaring inden for deres branche. Du får således kun tilbud fra virksomheder, der har kvalitetsresultater som en forudsætning, og hvis eneste mål er kundens fuldstændige tilfredshed.  

Kunne du tænke dig at vide mere om hvilke firmaer vi samarbejder med, kan du eksempelvis kigge nærmere på Køge Autolakcenter. De er et firma, som tilbyder autolakering udelukkende fra landets mest erfarne medarbejdere. 

Spørgsmål & svar

Autolakerer
I tilfælde af at lakken er helt nedslidt gennem årene, vil det oftest stige i prisen. Når du indhenter tilbud kan det i disse tilfælde være svært at vurdere, uden at se bilen. Derfor får du den bedste estimat hos vores autolakerer. Har du en mellemklassebil kan du forvente en pris fra 10.000 kr.
Ja, enkelte dele på din bil kan du lakere. En kofanger vil typisk koste 2000 kr. Skal du derimod både have kofanger og forskærm behøver det ikke koste mere end 3000 kr.
Du kan regne med et sted mellem 3500 kr. og 4500 kr. for en almen skade
Du kan regne med mellem 2000 kr. og 3000 kr.
Intet forskel. Det er forskellige ord for samme ting
Ja, sagtens! hvis du kender eller kan finde farvekoden, kan de fleste autolakerer finde farven uden problemer. Find farvekoden med dette program “colorzilla”
Indpakningsfolie er en anden mulighed at benytte sig af, og du kan med fordel søge tilbud på indpakningsfolier hos autoportalen.
Afhængig af hvor du er i Danmark kan det være forskel på priserne. Der kan også være forskel på afhængig af hvem du vælger. Derfor er det en fordel at benytte dig af autoportalen, så du kan lave en hurtig sammenligning

Bilforhandler

Autolakering

Køreskoler

Serviceeftersyn

Indhent et tilbud