1

Hvad skal du have lakeret?

Om det er bil, varevogn eller motorcykel, så udfyld her
2

Hvem ejer køretøjet?

Udfyld din egne og køretøjets oplysninger som fx nummerpladen

3

Svartid 48 timer

Vi bestræber os på at svare inden 48 timer via din e-mail

Autolakering i Hvidovre

Hos Autoportalen har vi et stort netværk af udbydere af autolakering i Hvidovre. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde dig de bedste autolakeringer. Vores netværk breder sig over hele landet og vi kan derfor forsyne dig med en dygtig autolakering i Hvidovre.

Så hvis du leder efter et dygtigt firma til autolakering i Hvidovre, så læs videre du!

Billigste autolakering

Vi passer på dit budget

For os er det vigtigste at du føler dig tryg ved vores samarbejdspartnere og at du hele tiden er opdateret på processen.

Vi indhenter tilbud der er skræddersyet til den henvendelse vi har modtaget fra dig. Så alle tilbud du modtager fra os er tilpasset både dit budget og behov.

Du vil derfor kun modtage tilbud fra os der er relevante for dig og som opfylder dine krav og betingelser.

Kontakt os i dag

Så hvis du ønsker 3 uforpligtende tilbud på din autolakeringsopgave, ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi sørger for at du udelukkende modtager tilbud fra kompetente og dygtige virksomheder, der er skræddersyet og tilpasset dit behov.

Du kan komme i kontakt med os via. vores kontaktformular eller mail. Det er også muligt at ringe til os hvor vi også sidder klar til at rådgive og vejlede dig omkring din opgave.

Kvalitet man kan forholde sig til

Vores virksomhed er bygget på princippet om at vi mener alle har ret til god kvalitet og skarp pris.

Vi screener derfor alle virksomheder vi arbejder med så du er garanteret et god, ærligt og solidt stykke arbejde.

Alle vores samarbejdspartnere skal leve op til en række krav og det er noget vi benytter for at sikre os at det kun er de bedste virksomheder der kommer igennem.

Hvis du er nysgerrig på hvilken slags virksomheder det er vi samarbejder med nær dig i Hvidovre, kan vi løfte sløret for en af vores bedste og mest populære samarbejdspartnere, nemlig https://hvidovreautolak.dk/

Spørgsmål & svar

Autolakerer
I tilfælde af at lakken er helt nedslidt gennem årene, vil det oftest stige i prisen. Når du indhenter tilbud kan det i disse tilfælde være svært at vurdere, uden at se bilen. Derfor får du den bedste estimat hos vores autolakerer. Har du en mellemklassebil kan du forvente en pris fra 10.000 kr.
Ja, enkelte dele på din bil kan du lakere. En kofanger vil typisk koste 2000 kr. Skal du derimod både have kofanger og forskærm behøver det ikke koste mere end 3000 kr.
Du kan regne med et sted mellem 3500 kr. og 4500 kr. for en almen skade
Du kan regne med mellem 2000 kr. og 3000 kr.
Intet forskel. Det er forskellige ord for samme ting
Ja, sagtens! hvis du kender eller kan finde farvekoden, kan de fleste autolakerer finde farven uden problemer. Find farvekoden med dette program “colorzilla”
Indpakningsfolie er en anden mulighed at benytte sig af, og du kan med fordel søge tilbud på indpakningsfolier hos autoportalen.
Afhængig af hvor du er i Danmark kan det være forskel på priserne. Der kan også være forskel på afhængig af hvem du vælger. Derfor er det en fordel at benytte dig af autoportalen, så du kan lave en hurtig sammenligning

Bilforhandler

Autolakering

Køreskoler

Serviceeftersyn

Indhent et tilbud