Folie til bil

Hvad koster det
at folie en bil

De fleste som ejer en bil har oplevet eller hørt om problemet. Man har endelig råd til at købe sin drømmebil, men bilforhandleren tilbyder enten ikke lige bilen i den farve, som man håbede på. Ellers ville der være rigtig lang ventetid på at få sin bil hjem til Danmark. Dette skal selvfølgelig ikke sætte en stopper for at købe din drømmebil. Du overvejer at få omlakeret bilen, men finder ud af, at prisen for en omlakering er væsentligt højere end, hvad du ønsker at betale for.

Heldigvis findes der andre billigere alternativer fremfor en autolakering. Med folie til bil har du mulighed for at få skiftet farven på din bil til en lav pris. Prisen på bilfolie afhænger af masser af faktorer. For det første afhænger det af størrelsen på bilen. Denne bestemmer selvfølgelig hvor meget folie, din bil skal bruge for at det dækker helt. Derefter kommer det også an på hvor meget tid man skal bruge på at rengøre bilen, for at folien kommer til at sidder helt perfekt og der ikke lægger sig skidt og snavs imellem lakken og folien.

Dernæst afhænger din bil folie pris også i høj grad af hvilken type folie og hvilket mønster du vælger. Skal du have et bestemt mønster på bilen, kræver det en større præcision for at få den helt perfekte finish. Derfor tager dette også længere tid end normalt.

Uanset dine ønsker kan vi garantere dig for, at vores samarbejdspartnere altid giver en fornuftig og fair pris.

Beskyt din bil med folie

Folie er en god og nem måde at beskytte din bil på. Kort sagt når du får pakket din bil ind i folie, beskytter du bilen på den lange bane. Folie passer nemlig på lakken, hjælper mod stenslag og beskytter mod ridser fra f.eks. vaskehallen.

Folieindpakning kan ligeledes nemt og hurtigt fjernes igen, så du kan få din gamle originale lakeringsfarve tilbage. Det er derfor, folie er en rigtig god og billig løsning fremfor at få bilen om lakeret. Når vores samarbejdspartner monterer folien på din bil, sørger de for så vidt muligt, altid at undgå overlapninger i folien. Dette skaber det klart bedste og flotteste resultat og look.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Praesent ultricies, dui at eleifend dignissim, mauris elit pharetra lacus, at venenatis augue libero at risus. Proin consectetur fringilla risus, ac blandit urna interdum nec. Pellentesque interdum rutrum vehicula.

Donec accumsan bibendum nibh ut convallis. Phasellus imperdiet non ligula et consectetur.

Vidste du at?

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ultricies pulvinar.

Integer efficitur purus est, vitae sollicitudin nunc luctus id.

Indhent et tilbud