Chiptuning af din bil

Hvad er chiptuning?

En chiptuning er kort sagt en modificering af bilens software og styreboks. Bilen tunes direkte gennem OBD stikket eller diagnosestikket. Langt de fleste biler fra årgang 2000 og frem kan chiptunes. Det kræver dog at styreboksen ikke er blokeret af bilproducenten, hvilket er yderst sjældent. I mange tilfælde vil du opleve at få en effektforøgelse på op mod 40% af motorens ydeevne. Samtidig kan du mindske brændstofforbruget, da bilen kan køre længere på literen. 

Hvis du ikke har erfaring med chiptuning, anbefaler vi altid, at det bliver udført på et professionelt værksted. Du vil nødigt ende ud i, at bilen går i stykker eller lignende. Derfor skal det være nogle som har erfaring med det, og ved præcis hvad de foretager sig.

Er chiptuning af din bil lovligt?

Som udgangspunkt er det helt lovligt at chiptune din bil. Du skal dog være opmærksom på, at bilen ikke må støje, forurene eller overstige en forøgelse på mere end 20%. Samtidig kan du også miste fabriksgarantien, da en effektforøgelse øger belastningen på bilen. 

Der er dog mange fordele ved at chiptune din bil. Du kan forøge køreglæden, øge hestekræfterne og køre 5-15% længere på literen. Bliver det udført på et professionelt værksted, kan de sørge for at rådgive og guide dig til den helt rigtige chiptuning for din bil. Det vil nemlig være forskelligt alt efter hvilken bilmodel du har. 

Vores samarbejdspartnere kan hjælpe med at udføre en professionel chiptuning af din bil. Udfyld kontaktformularen og få 3 tilbud inden for 48 timer. Vores samarbejdspartnere er alle kvalitetstjekket, og kan sikre at din chiptuning foregår sikkert og professionelt.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Entreprenør

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ultricies pulvinar.

Integer efficitur purus est, vitae sollicitudin nunc luctus id.

Indhent et tilbud